Over Vivianne…

Verhalen vertellen … Waar gebeurd of fictie, in het Nederlands of Maastrichts dialect, voor kinderen en volwassenen. Verhalen vertellen, ik doe niets liever.
Mijn tweede kinderboek in het dialect is een feit. Van mijn eerste, “Vastelaovendsvrundsjes”, ligt de tweede druk net in de winkel en van “Nog mie vrundsjes” is op woensdag 14 november 2018 de presentatie.
Daarnaast schrijf ik columns en artikelen voor het huis-aan-huisblad VIAlimburg en voor de glossy City Magazine Maastricht & Regio.
Voor de derde keer op rij is een stukje van mijn hand gekozen voor het Platbook. een serie boeken waarin dialectverhalen van Limburgse schrijvers worden gepubliceerd.

Verhalen vertellen … Het hoort bij mij. Ik hoop dat jullie via deze site mee kunnen genieten van alles wat ik vanuit hoofd en hart met mijn handen hier neer tik.

Veel liefs, väöl leefs,

Vivianne.

Advertenties

26 gedachtes over “Over Vivianne…

 1. Buenas Dias Guapa,
  Liefke Viefke zo trots op je. Zo hartelijk en behoorlijk luid gelachen om je verhalen. Je maakt me blij!!! Mensen om me heen keken op en vroegen zich af of ik nog goed spoorde !! ja dus…
  Blijf me blij maken ik verheug me op je volgende verhalen….hasta luego. Oh ja..complimenten website en Ninih = geweldig!

  Like

 2. Hey Vivianne,

  je duikt in het moment van het verhaal wat je schrijft…het neemt je mee.
  soms even vooruit staren en het plaatje erbij denken….
  van de brug naar je eigen site….knap gedaan.
  ik ben fan.

  😉

  Like

 3. Och och, Viefke wat heb ik toch weer gelachen! Buikpijn ervan! Dat zwembad verhaal. Het andere verhaal bewaar ik voor vanavond, als een lekker bonbonnetje. Verheug me erop.

  Like

 4. FOMIDABEL! Iech bin oontzèttend gruuts op diech. Diech maaks hiel gèt emoties los. Vaan ’n traon tot ‘nne vètte sjaterlach. Blief sjrieve ezzebleef. Wat e talent! X

  Like

 5. Geweldig, je net ontdekt omdat je reageerde op een van de o zo leuke stukjes van Gaby. Die stukjes van jou zijn anders maar ook zo geweldig! De complimenten!! ‘De verjaardag’ vond ik de allerleukste, alsof je er zelf bij bent geweest! Heel vel succes en ik hoop dat ik nog heel veel van je mag (mee)lezen,
  Gr Jolanda van Dongen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s